Thursday, November 1, 2012

BLOGGER CONTEST Yang Telah Dibatalkan...


Harapan yang tinggi utk menang hadiah sekurang2nya saguhati tidak kesampaian kerana pihak penganjur membatalkan peraduan yang dijalankan atas sebab kurang mendapat sambutan.....

Jadi orang ramai boleh menilai sendiri terhadap syarikat ini dengan apa yang telah berlaku...

Terima kasih....


* Di bawah ini adalah Blog Post yang telah saya buat utk Contest tersebut....
Cuti Sekolah akan tiba tidak lama lagi dan pastinya kehadirannya dikaitkan dengan Majlis Perkahwinan dan juga Majlis Pertunangan. Detik-detik bahagia di hari bersejarah akan menjadi kenangan terindah untuk disimpan selama-lamanya. Adalah menjadi kewajipan detik indah itu diabadikan dalam bentuk potret ataupun video. Bakal-bakal Raja Sehari seharusnya memilih jurugambar yang berpengalaman bagi mendapatkan hasil gambar yang terbaik ketika menerima album gambar tersebut selepas tamatnya majlis.

Oleh yang demikian, saya mengesyorkan bakal-bakal pengantin untuk memilih jurugambar profesional SIXUCA PHOTOGRAPHY menerusi blognya, http://sixucaphotography.blogspot.com/. Sixuca Photography merupakan sebuah syarikat jurugambar yang berlokasi di sekitar Kuala Lumpur dan diasaskan oleh Helmi MJ . Baru-baru ini, Sixuca Photography telah menyertai Festival Pengantin Malaysia di Menara Mara @ Primera Hotel Ballroom pada 5-7 Oktober 2012 yang lalu. Sambutan yang diterima dari pengunjung yang hadir juga sangat menggalakkan dan mendapat maklum balas positif.


Sixuca Photography kini mengorak langkah ke hadapan dalam mengukuhkan lagi namanya di Malaysia dengan memperkenalkan logo baru Sixuca Photography untuk tahun 2013. Nantikan iklan Sixuca Photography di majalah Pesona Pengantin dan Inspirasi Perkahwinan.

Bagi bakal-bakal pengantin yang ingin mencari pakej jurugambar perkahwinan terbaik, bolehlah melihat senarai harga pakej 2013 Sixuca Photography. Sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut hubungi talian +6019-2922815 atau email ke info.sixuca@gmail.com


Sixuca Photography kini sedang menganjurkan Blogger Contest sehingga 14 November 2012. Jom layari link Sixuca Blogger Contest untuk penyertaan.


Hadiah yang ditawarkan :

Tempat Pertama : RM 200

Tempat Kedua : RM 150

Tempat Ketiga : RM 100


dan 5 Hadiah Saguhati berupa Cash Voucher bernilai RM 100 setiap satu.
  SELAMAT MENCUBA 
&
SEMOGA BERJAYA!
No comments:

Post a Comment